Bak Budels in goede handen

Delen
Drie weken voor de bekendmaking stonden ze in de weekbladen.
De aanwijzingen van het nieuwe prinsenpaar om alvast een tipje van de sluier op te lichten. Iedereen kon aan de hand van de foto’s en omschrijvingen proberen te raden welke Bok en of Geit er uitgeroepen zou worden tot de nieuwe prins, prinses of prinsenpaar.
Bij secretaris Harry van de Moosdijk kwamen de reacties binnen en hij kon een aardige namenlijst aanleggen met bokken en geiten die werden getipt door de gemiddelde Bulander.

Traditioneel stelt de Budelse Bierbrouwerij een kratje Budels beschikbaar voor de winnaar die de goede naam inlevert bij de Moos. En als er meerdere personen zijn die de goede naam weten te raden dan gaan deze namen in de steek en zal er geloot worden om uiteindelijk te bepalen bij wie de nieuwe prins de bak mag gaan bezorgen.
Dit jaar hoefde de kersverse prins Johan I en zijn prinses Monique niet ver te gaan om de bak bier te kunnen bezorgen. Ondanks het feit dat hij zelfs met foto en al in de krant stond was er niemand die met de aanwijzingen in de goede richting had opgepakt. En dan is de prins zelf diegene die het kratje bier in ontvangst mag nemen.
Hij zal er wel niet genoeg aan hebben om iedereen op zaterdag 7 januari tijdens de receptie te kunnen trakteren. Maar daarbij krijgt de prins dan ook hulp van de residentie.

Iedere bok en geit is van harte uitgenodigd om prins Johan I en prinses Monique te komen feliciteren en samen te Proosten in zaal Proost tussen 19.30 en 21.00 uur. Uit naam van c.v. Buulder Buk wenst het prinsenpaar met hun adjudantenparen, vorst en Raad van Elf met de dames iedereen een fijn Kerstfeest toe en begin 2017 legt dan de bouwplannen maer effe stop, want d’n Duuster löpt in de polonaise vurop.
Terug naar overzicht