Delen

2012-2013 - Prins Jack III & Prinses Ingrid

Effe Veurstellen

Op zaterdagavond 29 december jl. werd tijdens het prinsenbal Jack en Ingrid Hendriks uitgeroepen tot het prinsenpaar van De Buulder Buk.

Jack Hendriks is 38 jaar. Hij is een geboren en getogen Buullander en zoon van Jac en Zus Hendriks. Zijn vader ging hem in 1979 bij De Buulder Buk reeds voor als Prins Jac I. Jack is getrouwd met Ingrid Ras uit Soerendonk.

Jack en Ingrid hebben twee kinderen: Zoon Stan van 9 jaar en dochter Maud die zeven jaar oud is. Het prinselijk gezin woont aan de Cranendoncklaan in Budel.

In zijn dagelijks werk is Jack hoofdzakelijk bezig met het vervoeren van vee.

Zijn hobby’s zijn voetballen in het 6e van S.V. Budel. Bovendien is hij leider/trainer van de E5. Een andere hobby van Jack is oude Dafjes waarvan hij er zelf een paar in zijn bezit heeft.

Prinses Ingrid is de dochter van Paul en Marian Ras uit Soerendonk. Als Prins Paul I en Prinses Marian zwaaiden haar ouders in 1970 de scepter over Roesdonk. Ingrid is als verpleegkundige werkzaam op Kempenhaeghe/Providentia in Sterksel en gaat daarnaast regelmatig sporten.

Prins Jack III heeft een ruime carnavalservaring. Als kind ging hij al met zijn ouders mee om bij Frans en Mia van Beek thuis de carnavalskrantjes in elkaar te vouwen.

Met 11 jaar CV Cranendoncklaan en 22 jaar CV Buulse Bras weet Jack wat het betekent om aan de optocht mee te doen.

Prins Jack III en Prinses Ingrid gaan tijdens het carnaval De Buulder Buk voor onder hun leus:

GEN ZÖRGEN VUR AUTO’S EN BESTEN
MAER WILLIE GÔN MEJ CARNAVAL GOE FESTEN