Zittingen verrassend vernieuwd

Delen
Bezoekers van de seniorenzitting op zondag waren het met elkaar eens: Buul heeft weer erg goede zittingen dit jaar.
De vaste ingrediënten voor een zitting zijn er allemaal weer. En toch zijn er enkele verrassende nieuwe acts te zien tijdens de zittingen van c.v. Buulder Buk.
Dat begint al direct na de opening als dansgroep Dizzy, uit Budel, de zaal trakteert op een spetterende showdans. Deze groep jongens en meisjes uit Budel komt later in het programma nogmaals terug om te laten zien dat de choreografie er goed in zit.
Het zittingsmenu kent daarna een moment van inhaken en meezingen als de Buulse Knoterbèhren het podium beklimmen.

Trots mag de Buulder Buk zijn op de vier tonpraters die in de ton komen. Met jarenlange ervaring staan er Johan Gerlag, en winnaar publieksprijs bij het Brabants Kampioenschap Boy Janssen uit Budel in de bauw gele ton van de Buulder Buk, maar ook Jo van Meijl uit Gastel slingert even ervaren als altijd de ene na de andere mop de zaal in. Het is een aangename verrassing om Tom van Osch uit Budel in de ton te horen vertellen over zijn ervaringen als jonge vader. Alleen al om dit geslaagde debuut te zien zou je er moeten zijn geweest.

Geen zittingen zonder cabaret. Tadaa die cabaret brengen overgoten met een heerlijk Helmonds sausje.
En dan terug als vanouds op de Buulse zittingen de Buulse Blèèrköp met Buulse kost. Zoals we van hen gewend zijn zullen zij Budel een spiegel voorhouden en kan er gelachen worden, maar worden we ook verrast met mooie beelden van het prachtige Buul waar voor velen van de aanwezigen de wieg heeft gestaan.

Mocht je er nog bij willen zijn dan kan je tijdens openingstijden van Gemeenschapshuis De Borgh aan de Dr. Anton Mathijsenstraat nog een kaartje kopen. Entree voor leden bedraagt € 11,00 per kaart, Niet leden € 14,00 per kaart.
De kans om de zittingen nog te zien is er aanstaande vrijdag 3 en zaterdag 4 februari.
Ook op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
Terug naar overzicht