• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Zijn jullie erbij? Hou deze datums alvast vrij!

Zijn jullie erbij? Hou deze datums alvast vrij!

Delen
Na de kermis in Budel maakt c.v. Buulder Buk zich weer op voor het volgende grote feest van Buul.
Het komende carnavalsseizoen zal voornamelijk in het teken gaan staan van de viering van het 66-jarig jubileum.
Een feest dat we gaan vieren tussen de aftrap met Ut Get Beginne op 11-11-2019 en afgesloten zal worden met Ut Get Beginne op 11-11-2020. Data die bij de echte carnavalsvierder natuurlijk al lang gereserveerd staan voor deze inmiddels ingeburgerde activiteit in het centrum van Buul.

Tussen aftrap en sluiting zullen een aantal activiteiten gehouden worden die geheel, en andere gedeeltelijk, in het teken zullen staan van deze carnavalsverjaardag.
Een klein tipje van de sluier kunnen we al oplichten. Want zo kunnen we al verklappen dat de bekendmaking van de 66e hoogheid van c.v. Buulder Buk op zaterdag 14 december in de vorm van een Prinsengalazitting gaat plaatsvinden. Een activiteit die je niet mag missen en geheel anders van opzet zal zijn dan de eerdere 65 bekendmakingen van de Prins of het Prinsenpaar van Buul.
Dit mag je niet missen.
Hoe je aan kaarten kunt komen van deze bijzondere avond in gemeenschapshuis De Borgh laten we binnenkort weten.

Ook het weekend van 2 en 3 mei in 2020 zal geheel in het teken van 66 jaar Buulder Buk. Over het programma van dit weekend willen we nog niks verklappen. Maar dat je erbij moet zijn als je van carnaval houdt dat weten we zeker.

Dus reserveer deze data al in de agenda met feestballonnen en confetti
Terug naar overzicht