Zes keer elf op een bordje

De vaste bezoekers van de Buulse Zittingen kennen ze vast wel, of hebben ze wel eens zien hangen. Ieder jaar werd het er eentje meer. De lijstjes met de groepsfoto’s van de hoogheden van c.v. Buulder Buk met hun Raad van Elf.
De ene keer met hun dames de andere keer zonder.
Van zwart-wit in de eerste jaren met Prins Jan I tot en met in volle kleur de laatste lichtingen. Prins en Raad met eigen gemaakte cape en steek tot de kleurrijke uitdossingen die men heden ten dagen aan heeft als men Prins of Prinsenpaar van .c.v. Buulder Buk wordt.

In de nieuwe cultuurzaal van De Borgh hingen ze dit jaar voor het eerst niet aan de wand. Hoewel de plankjes tegen de wand best wel mogelijkheid zouden bieden om er een schroefje in te draaien is dit toch niet helemaal de bedoeling.
Daarom werd er een beroep gedaan op de creativiteit van de bouwploeg van de jubilerende carnavalsvereniging.
Jén Adams heeft er menig uurtje aan besteed en wie op vrijdag de 17e bij hem thuis achterom liep werd direct meegenomen in de 66-jarige geschiedenis van carnaval in Buul.

De borden waarop deze “bekende” lijsten de komende jaren gepresenteerd kunnen worden waren klaar. Zes keer 11 stonden er fraai opgesteld.
Het was de bedoeling om ze tijdens het jubileum op 2 en 3 mei voor het eerst te tonen.
Helaas zit dat er niet in en zijn ze voorlopig netjes in de opslag gestald.

Blijf ons volgen via www.buulderbuk.nl of Facebook. Want 66 jaar Buulder Buk zal hoe dan ook ergens gevierd gaan worden.


Terug naar overzicht
Zes keer elf op een bordje