Zaoterig Boerenbrulluft Buul

Delen
Knikkende knieën en slapeloze nachten. Ach ja, gelukkig kan de spanning er deze zaterdag vanaf bij Boer Ben en Boerin Lynn.
Eindelijk is het dan 25 januari de dag van de Boerenbrulluft.

Haal je beste boerengoed voor de dag en poets de klompen op en zorg dat je erbij bent. Het feest begint al als om 17.00 uur de gasten en ook Preens Bart I en Prinses Ingrid samen met Jeugdprins Kes en Jeugdprinses Mara met het gehele gevolg verzamelen bij Boer Ben op de Boschdijk 14.

Om Boer Ben bij te staan gaan we met zijn allen om 17.30 uur met hem mee naar de Broekkant nummer 15 waar hij Boerin Lynn zal ophalen.

Aankomst bij de Wielerbaan is omstreeks 19.00 uur waar na aankomst de trouwerij zal plaatsvinden.
Wie de commissie Boerenbrulluft dit jaar heeft weten te strikken als pestoer is nog een grote verrassing. Maar ze willen al wel verklappen dat je dit niet wilt missen en dus moet zorgen dat je erbij bent.
Als ze dan eindelijk jao hebben mogen zeggen tegen elkaar mag iedereen Boer Ben en Boerin Lynn een handje komen geven en misschien ook nog wel een kusje erbij tijdens hun receptie. Ludieke aardigheidjes met een knipoog naar de agrarische sector zijn welkom. Blèèrende getjes, steekende buk of ander lèvende besten kunde op stal laoten.

Na de receptie is het natuurlijk groot bal en kunnen we net als Preens Bart oet Buul op de stuul met muziek van DJ Siem en een optreden van de bekende zanger Danny Canters.
Terug naar overzicht