Wie wordt Boerenpaar 2018?

Delen
Wie wordt Boerenpaar 2018?

Vorige week konden jullie de eerste foto al zien van het Boerenpaar 2018 van CV Buulder Buk. Op zaterdag 3 februari zal dit stel in de onecht worden verbonden en natuurlijk is het dan een heel groot feest waarbij heel Buul is uitgenodigd.

Wie het trouwlustige stel is blijft echter nog een aantal dagen geheim. Op zaterdag 11 november bij Ut Get Beginne kunnen we allemaal zien wie dit jaar de grote stap gaan wagen. Kom dus vooral allemaal kijken. Voor de gokkers onder ons een tweede foto van het stel.

Het lijkt er op dat ze ook dit jaar weer heel traditioneel kiezen voor een boer en een boerin. Maar of dat werkelijk zo is? Deze foto verhult nog wel het een en ander, maar wie weet... In combinatie met de andere foto van vorige week?

Weet je al wie het Boerenpaar 2018 gaat worden en wil je een gokje wagen. Er staat een bak Budels Pilsener te wachten voor diegene die het goede antwoord weet te melden. Als meerdere mensen het weten, zal deze bak Budels Pilsener onder hen worden verloot door Prins Johan I en Prinses Monique bij de bekendmaking tijdens Ut Get Beginne. We gaan er wel van uit dat je erbij bent, zodat je deze mooie prijs ook gelijk in ontvangst kunt nemen.

De naam met jouw Boerenpaar kun je insturen naar info@buulderbuk.nl onder vermelding van Boerenpaar 2018 en natuurlijk je naam en eventueel adres. Natuurlijk wil je er live bij zijn en zien we je graag op de elfde van de elfde vanaf 19.11 uur op het Capucijnerplein bij Ut Get Beginne.
Terug naar overzicht