• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • We zien begonne met Carnaval 2019

We zien begonne met Carnaval 2019

Delen
Het lijkt voor velen nog zo ver weg. Maar echt waar. We zijn al lang begonnen aan het nieuwe seizoen 2018-2019 van carnaval in Buul.
Het is inmiddels een goede gewoonte dat we op de elfde van de elfde de eerste aftrap geven met Ut Get Beginne.
Maar achter de schermen wordt al hard gewerkt en is al veel werk verzet. Het beloofd weer een goedgevuld programma te worden met activiteiten voor jong en oud en voor ieder wat wils.
Binnenkort kun je er op de website van de Buulder Buk van alles over lezen.

Ieder die zich zorgen maakt over de bouw van het gemeenschapshuis in combinatie met onze Buulse zittingen. Geen paniek want de Buulse Zittingen 2019 zullen er doorgang gaan vinden. Het beloofd dit jaar een editie te worden die je niet mag gaan missen. Dus reserveer alvast de data in je agenda om zeker te zijn dat je ze gezien hebt en erover kunt meepraten. Dat ook jij kunt zeggen: In het jaar dat de Borgh verbouwd werd was ik er bij, bij de beste Buulse Zitting ooit.

Binnen cv Buulder Buk kunnen we ook altijd nog nieuwe aanwas gebruiken.
Of het nu is in één van de commissies, de Raad van Elf of het bestuur. Voor iemand met Gevuul vur Buul en een groot carnavalshart is er binnen de vereniging altijd wel een functie die bij je past. Laat het ons gerust even weten. Kijk eens op de website www.buulderbuk.nl en stuur een email naar voorzitter@buulderbuk.nl met je contactgegevens en wat je graag zou willen bijdragen aan de Buulse carnaval, en hij brengt je graag in contact met de personen die dit onderdeel binnen de vereniging regelen of verzorgen.
Met name zijn we op zoek naar mensen die binnen de commissie zittingen de organisatie van de Jeugdbontemiddag zouden willen oppakken.
Terug naar overzicht