We trappen af: Ut Get Beginne

Delen
c.v. Buulder Buk trapt af met Ut Get Beginne.

Het kan dan ook weer echt gaan beginnen. De Raad van Elf heeft de steken weer opgezocht en de prinsenparen van de Buulder Buk mogen weer van zich laten horen. En dat doen ze natuurlijk bij Ut Get Beginne op de elfde van de elfde. De aftrap van Carnaval 2017-2018 voor Buul en verre regio.

Om 18.30 uur verzamelt iedereen bij Basisschool De Boogurt aan de zijde van de Jan van Schoonvorstlaan. Daar zullen lichtjes worden uitgedeeld aan de kinderen die daar verzamelen. Alle kinderen zijn hierbij van harte welkom. Want de aftrap van het grote feest der feesten willen we ook samen doen met de jeugd van Buul.
Prins Johan I en Prinses Monique, Jeugdprins Sem en Jeugdprinses Isa zullen er ook bij zijn en samen met hun gevolg worden ze door de Bloasbuk naar het Capucijnerplein gebracht.

Wil je meelopen dan moet je er om 18.55 uur zijn, want dan vertrekken we via de Willem de Zwijgerstraat, Nieuwstraat en Markt naar het Capucijnerplein waar ter hoogte van Os Moen een groot podium zal zijn opgesteld. De Prinsenparen zullen om 19.11 uur het startsein geven voor de carnaval en het grote feest met DJ Jerome, DJ Hardy, One Two Trio en het Feestteam op het podium. We maken er met elkaar een gezellig feest van en voor de entree hoeft niemand het te laten, want je kunt helemaal gratis meegenieten van alle artiesten.

Ut Get Beginne 2017 wordt weer mede mogelijk gemaakt door medewerking van de diverse sponsoren. Het feest is echter alleen maar compleet als er veel mensen komen meefeesten. Dus zorg dat je er bij bent en de volgende dag kunt zeggen: “Ik was er bij.”
Terug naar overzicht