We mogen weer: Ut Get Beginne!

Delen
Carnaval gaat nu echt van start!
Na alle voorbereidingen van de afgelopen maanden is het de hoogste tijd voor de aftrap. In Budel doet c.v. Buulder Buk dat met Ut Get Beginne.
Om 14.11 uur zal waarnemend burgemeester baron Henri de Wijkerslooth de Weerdesteijn samen met Prins Frank III, Jeugdprins Tim en Jeugdprinses Floor het startschot geven voor dit knalfeest.
Maar voor ze dat doen zullen ze samen met de kinderen om 13.55 uur een feestelijke stoet vormen vanaf basisschool De Boogurt. Daar vertrekken ze via De Willem de Zwijgerstraat, Nieuwstraat en Markt naar het Capucijnerplein.
Voor de kinderen die meelopen hebben we een leuke verrassing. Deze delen we uit tussen 13.30 en 13.45 uur bij De Boogurt. Op het Capucijnerplein zal het feest losbarsten met al vroeg in de middag speciale aandacht voor de jeugdige carnavalsvierders. Want omdat we al in de middag kunnen beginnen hopen we dat veel mama’s, papa’s, opa’s en oma’s met de kinderen ook naar Ut Get Beginne gaan komen.
De SpiKids zullen er voor zorgen dat ze een onvergetelijke middag krijgen.

Later in het programma volgen optredens van De Spikes en de Lawineboys. DJ Ganzz en DJ Jerome houden de stemming er tussen de optredens door in.
Het is een openluchtfeest voor iedereen jong en oud.
De entree is helemaal GRATIS en voor niks. Dus alle reden om er zeker bij te zijn.
De organisatie zorgt voor de drankjes om de feestvreugde te vergroten.

Wel hebben de organisatie en bezoekers zich ook bij Ut Get Beginne te houden aan wettelijke voorschriften.
Alcoholgebruik onder de 18 wordt niet toegestaan.
Personen van 18 jaar en ouder krijgen een niet-verwijderbaar polsbandje. Legitimatie is verplicht. Zonder polsbandje worden er geen alcoholische dranken verstrekt en is het niet toegestaan alcoholische dranken te nuttigen.
Terug naar overzicht