We goan Beginne

Delen

Net als bij vele andere organisaties wordt er ook bij c.v. Buulder Buk weer vooruit gekeken.

De malaise heeft eigenlijk wel lang genoeg geduurd. En natuurlijk weten we ook wel dat we de pandemie nog niet volledig achter ons kunnen laten. Maar toch is er een hele goede reden om nu al vooruit te gaan kijken. Want goei werk heeft tijd nodig. En een goede voorbereiding is het halve werk.

Daarom ook heeft de commissie die de Buulse Zittingen organiseert de koppen op 1,5 meter bij elkaar
gestoken. Want nadat iedereen begin dit jaar noodgedwongen de Buulse Zittingen moest missen gaat
de organisatie er vol voor om in 2022 weer een volwaardig programma te presenteren op het grote
podium in MFC De Borgh.
Natuurlijk met bekende gezichten die we in eerdere edities al op het podium zagen. Maar wat zouden ze graag de artiestenstal uitbreiden met vers bloed. Mede door het terugtreden van Buulse Blérköp is er ruimte voor nieuwe inbreng op het Buulse artiestenpodium.

Heb ook jij na een van die bezoeken aan de Buulse zittingen vol overtuiging geroepen dat je dat ook wel eens zou willen, dan is hier je kans en kun je nu de daad bij het woord gaan voegen. En je hoeft niet altijd de grootste lolbroek te zijn om leuk uit de hoek komen.
Twijfel je zelf aan je kunnen dan mag je ook gerust contact opnemen met de leden van de commissie. Zij helpen je graag op weg om eventueel gesteund met anderen een debuut te maken.
Stuur een mailtje naarzittingen@buulderbuk.nl of bel met de voorzitter van de commissie Bart van
Steenbergen 06 51014348.

Terug naar overzicht