Vooruitblik zittingen 2012

Delen
Kijk naar ons podium en de verlichting wat in samenwerking met onze hoofdsponsor,
“WSS sound&Light” weer een metamorfose ondergaan heeft. Als je op dat zelfde podium Pluche Toelie weer ziet schitteren met hun kolderieke humor en hun mooie liedjes, dan blijft er van die hele crisis weinig over.

En natuurlijk als vanouds zullen “De Buulse Blèèrköp” weer als sluwe “vosjes” het publiek dit jaar politiek benaderen, met dit jaar wel een heel verrassende introducé waar men in heel Budel, ja zelfs in de kerk over zal napraten.

Na 5 jaar terug op de zittingen in Budel, helemaal uit Helmond, “Spoit Elluf” en zij brengen zoals ze het zelf zeggen “cabaret met een masker”. En dat allemaal in het plat Helmonds.
Een vervelend iets is dat ze maar 4 van de 5 keer kunnen optreden, namelijk de 1e vrijdag niet. Hoe ga je daar mee om? We dachten we laten ze staan en gaan op zoek naar een groep voor één avond.
De keuze was al gauw gevallen op 4 oud gedienden van de zittingen, n.l. Versleten Werk.
In 2005 stonden ze voor de laatste keer op de zittingen en nu in 2012 kunnen we nog één keer genieten van Aad, Arie, Bart en Pierre en wel op vrijdag 27 januari.
Je zult wel degelijk na moeten denken welke avond je dit jaar naar de zittingen gaat.

Voor de gardedans tijdens de opening en de showdans na de pauze is er natuurlijk “Splash” uit Hamont weer bij en voor het eerst dit jaar maakt de dansgroep van Sportivo genaamd “Dizzy” zijn opwachting.
Tussendoor zorgt Koen Meusen met Hofkapel “De Blaosbuk” dat alle noten weer goed gespeeld worden.

Van zang willen we jullie natuurlijk niet onthouden, daar hebben we vier dames voor gevonden die al furore maakte op het in november georganiseerde “Bok & Roll”. Samen met de mooie meezingers en gevoelige liedjes van onze cabaret groepen en zelfs van de presentator, maakt dit de avond compleet!!

Slappe zever komt uit de mond van onze 3 tonpraters Jo van Meijl, Jack Kuppens en de in Budel debuterende tonprater Arian Compen.
Denk daar nog eens de presentator Johan Kuipers bij die alles weer luchtig aan elkaar praat en je krijgt weer een avond vol van lach, dans, zang, humor en vooral heel veel lol.
We zullen in koor zeggen ”Wa was ’t toch wer schon op de zittingen van Buul” tijdens de crisis in 2012!

Zorg dat je erbij bent op vrijdag 27, zaterdag 28 januari en vrijdag 3 en zaterdag 4 februari, of de seniorenmiddag op zondag 22 januari, kaarten € 8.00 geen voorverkoop, vol is vol!!
Alle avonden beginnen stipt! om 20.11uur en op zondag om 13.30uur.

Kaartverkoop voor de zittingen (voor de leden) € 10.00,
13 januari 2012, De Borgh, 19.30 uur – 21.30 uur.
Kaartverkoop voor de zittingen (voor de niet leden/vrije verkoop) € 12.50,
13 januari 2012, De Borgh, 21.30 uur – 22.30 uur, dit is aansluitend aan de ledenverkoop.

Tot dan,
Commissie Zittingen, Buulder Buk

WSS Sound Light & Specials
Terug naar overzicht