Ut is begonne!

Delen
De weergoden waren de Buulder Buk afgelopen vrijdag goed gezind.
Na een stortvloed van regen op donderdag was het op vrijdag de elfde van de elfde koud maar wel droog. De hele dag werd er hard gewerkt om het verhoogd gedeelte van het Capucijnerplein om te toveren tot carnavalsplein.

Om 18.55u vertrok de lichtjesstoet, vooraf gegaan door de drumline van de schut van Buul, vanaf basisschool de Boogurt richting het carnavalsplein. Al tijdens deze stoet was duidelijk dat er weer een goede opkomst verwacht kon worden, het aantal deelnemers aan de lichtjesstoet was groter dan voorheen.
Na aankomst op het plein werden de aanwezigen verwelkomt door de voorzitter van de Buulder Buk, Erik van Ham en na een korte toespraak van burgemeester Vermue en onze prins Martin I was het tijd om het feest officieel in gang te zetten door een druk op de knop van het confettikanon.
Daarmee barste het feest los, een feest dat zou duren tot het laatste slotakkoord om 1.00u.
De stemming zat er al bij het begin goed in en werd alleen maar vergroot door de optredens van de Deurzakkers, Alpenzusjes en Lawineboys.

Na afloop van ‘ut get beginne’ was er voor de Buulder Buk nog de uitdaging om het hele carnavalsplein weer in originele staat terug te brengen, een karwei dat enkele uren later geklaard was en iedereen tevreden zijn warme bed kon opzoeken met een meer dan tevreden gevoel over deze editie van ‘ut get beginne’.
Tot volgend jaar!

p.s: Wel een fiets maar geen sleutel? Stuur je gegevens door naar voorzitter@BuulderBuk.nl

Terug naar overzicht