• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • 'Ut get beginne!' wordt Cranendoncks feest

'Ut get beginne!' wordt Cranendoncks feest

Delen
'Ut get beginne!' wordt Cranendoncks feest!

'Ut get beginne!' heeft een nagenoeg geheel cranendonckse invulling gekregen.
Met artiesten uit Budel, Budel-Schoot, Soerendonk, Maarheeze en Sterksel kunnen we gerust stellen dat het echt een cranendonckse activiteit is. Het is om deze reden dan ook dat we alle carnavalsvierders uit Cranendonck adviseren om 17 november naar de Energy in Budel te komen om de opening van het nieuwe carnavalsseizoen mee te vieren

'Ut get beginne!' staat voor muziek, tonpraten en vooral gezelligheid.
De eerste artiest die we willen voorstellen is niemand minder dan Wiel Peerlings uit Soerendonk. Een ouwe rot in het tonpraters-vak. Wiel heeft de laatste tijd inspiratie opgedaan in en rond het gemeentehuis van Cranendonck en zal op zijn bekende manier diverse kwesties aan de kaak stellen.

Wanneer we zeggen Samba dan denk je meteen aan Brazilië. Nou in Maarheeze denken ze daar toch anders over. Bij Samba denken ze daar aan Los Zandtos. Los Zandtos is een Samba band die op menig feest het publiek in extase brengt met hun Samba klanken. De Buulder Buk zijn er trots op dat deze Maarheezer Samba band de oversteek naar os Buul wil maken om hier alles eens goed op z'n kop te zetten.

Bart Coppens en Tom Wilborts vormen samen het duo Party Freax. Deze jonge mannen zullen op 'ut get beginne!' hun eigen nummer ten gehore brengen en reken maar, het dak gaat er af.

Reserveer in uw agenda 17 november , 14.11 uur de Energy te Budel, 'ut get beginne!'. En zo als gezegd, we willen er een cranendoncks feest van maken, dus of je nu Muuzevanger, Heiknuuter, Pintewipper, Toeter, Roesdonker of Buulder Bok bent, iedereen is van harte welkom en ge mugt vur niks binne!

Terug naar overzicht