• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • 'ut get beginne!' start met lichtstoet in Buul

'ut get beginne!' start met lichtstoet in Buul

Delen
Voorafgaand aan 'ut get beginne!' organiseert carnavalsvereniging Buulder Buk een heuse lichtstoet.
Voorop gegaan door hofkapel de Bloasbuk trek de verlichte stoet, uiteraard vergezeld door prins Jean-Pierre en prinses Harriëtte, jeugdprins Jens en jeugdprinses Pleun vanaf de Boogurt naar het capucijnerplein.
Carnavalsvereniging Buulder Buk wil een vereniging zijn waar iedereen die warm loopt voor carnaval, van jong tot oud, welkom is. Daarom roepen we dan ook alle kinderen, maar ook hun ouders en de opa's en oma's op, om mee te lopen met de optocht. Ook andere belangstellenden die mee willen lopen in deze stoet zijn van harte welkom.
Het verzamelen start om 18.30u en omstreeks 18.55u vertrekt de optocht.
Bij het verzamelen op het grasveld naast de Boogurt krijgt iedereen een lichtobject. Het spreekt voor zich dat hoe meer deelnemers aan de optocht meedoen, hoe mooier het effect van de verlichting zal zijn. Het is geen lange optocht, we gaan van de Boogurt door de Pepijn van Herstalstraat via Keizer Ottostraat naar het Capucijnerplein.
Dit plein is omgetoverd tot een feestplein en hier zal het grote feest losbarsten, nadat burgemeester Marga Vermue op ludieke wijze het startsein voor het nieuwe seizoen heeft gegeven.
We hebben het al eerder bericht, een keur van artiesten zal optreden op ons feestplein, we noemen ze nog maar eens, Double DJ's, de Alpenzusjes, Jeroen van Zelst en de als beste party dj van 2014 genomineerde DJ Jerome. Naast goed weer rekenen we op een grote toeloop van feestvierders want met het programma dat we brengen beloofd het een geweldig feest te worden.

Terug naar overzicht