• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • 'Ut get beginne!' presenteert Polonaise tour op 11-11

'Ut get beginne!' presenteert Polonaise tour op 11-11

Delen
Op dinsdag 11 november 2014 organiseert cv Buulder Buk alweer de derde editie van 'ut get beginne!' de aftrap van de carnaval in Budel.
En wat voor een aftrap dit jaar, we gaan aftrappen in de buitenlucht met de Polonaise tour. De polonaise tour wordt in samenwerking met Berk Music uit Eindhoven georganiseerd.

Voor het onlangs vernieuwde gemeentehuis zal het verhoogde gedeelte van het capucijnerplein worden omgetoverd tot een feestplein. In de lucht zal een grote parachute komen hangen die enigszins bescherming bied wanneer de weergoden niet mee willen werken. Onder de parachute zal de tap niet stilstaan totdat de laatste gasten weer naar huis zijn gekeerd.

Om het feest echt te laten slagen heeft de Buulder Buk een keur aan artiesten geboekt, stuk voor stuk kanjers uit het Polonaise circuit. Zij komen allemaal naar Budel, met maar een doel voor ogen en dat is het capucijnerplein op z'n kop zetten.
DJ Jerome zal de avond aan elkaar breien met feestmuziek, en dan de beloofde artiesten, wat te denken van Jeroen van Zelst (o.a. Hef het glas, Jij bent veel te jong voor mij en Colinda), de Double DJ's (Vluggertje, Boven op de berg en Horen zien en zwijgen) en de Alpenzusjes (Hutje op de hei, Naar voren Naar achter en Hoemparapapa).
Allen staan zij garant voor een feest en dat zal het ook zeker gaan worden.

Wil je niks missen van dit spektakel dat we jullie gaan voorschotelen, zorg dan dat je er dinsdag 11 november 2014 bij bent. De start van het programma is om 19.11u. en de laatste klanken zullen omstreeks 23.11u weg ebben.

De entree van 'ut get beginne!' is helemaal gratis en de Buulder Buk rekent dan ook op een grote opkomst van alle carnavalsvierders uit de regio.
Kom allemaal en zie hoe dat ze carnaval vieren in het Bokkenriek. Tot dinsdag 11 november.

Terug naar overzicht