• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • 'Ut get beginne!' knallend van start

'Ut get beginne!' knallend van start

Delen
Met een druk op de rode knop door Burgemeester Marga Vermue, Jeugdprins Jens, Jeugdprinses Pleun en Prins Jean-Pierre van c.v. Buulder Buk werd dinsdag 11 november om 19.11 uur het startsein gegeven voor de aftrap van het carnavalsseizoen 2014-2015.

Voorafgaand aan deze openingshandeling hadden zich op het grasveld naast basisschool De Boogurt al zo'n honderd belangstellenden verzameld. Zij trokken getooid met vingerlichtjes (voorop gegaan door De Bloas Buk) in lichtstoet naar het feestplein.

Met een knal en spuitende confettikanonnen was het duidelijk dat het feest van start was gegaan.
En wat werd het een feest...
Het plein liep in korte tijd helemaal vol met carnavalsvierders en de sfeer was geweldig. De optredens van de Double DJ's, Alpenzusjes en Jeroen van Zelst waren zonder uitzondering allemaal hoogtepunten van 'ut get beginne!' DJ Jerome was de man die het geheel muzikaal aan elkaar breide en het werd al snel duidelijk waarom hij genomineerd is als beste party DJ van 2014.
Organisator de Buulder Buk kijkt terug op een zeer geslaagd evenement en bedankt langs deze weg alle sponsoren en ook het talrijke opgekomen publiek: jong en oud. Wat de Buulder Buk betreft: tot volgend jaar 11-11-2015!
Terug naar overzicht