'Ut get beginne!'

Delen
De allerlaatste voorbereidingen zijn klaar.
Zondagmiddag start de 2de editie van 'ut get beginne!', de aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen van de Buulder Buk. Alle artiesten hebben er zin in om het succes van de 1ste editie te overtreffen. Ook Prins Jack III en Prinses Ingrid staan te trappelen om er een feest van te maken.
'Ut get beginne!' is voor de regerend Prins en Prinses een van de laatste officiële Buulder Buk activiteiten voordat zij in januari de scepter overdragen aan de nieuwe Prins (en Prinses?). Het mag dan een van de laatste activiteiten zijn die zij als Prins en Prinses meemaken, het zal zeker niet het minste feest worden. Wat te denken van Wiel Peerlings, Boy Jansen en Rob Scheepers in de ton, Los Zandtos met hun sambageluid, Drumline met hun zeer herkenbare trommelgeluid, de Knotherbêhre en Party Freax met live muziek. Doe daar nog een partij Buulse carnavalsnummers bij, een ballonnenclown die de kleinste vermaakt en je hebt een mix waarvan de organiserende commissie al op voorhand stelt dat het een niet te missen middag gaat worden.

Wilt U alles meemaken, zorg dan dat U zondag 17 november om 14.11u aanwezig bent in de Energy te Budel.
Mede dankzij financiële steun van onze sponsoren Multi-Service schoonmaak en bedrijfsdiensten bv, Rutten Bloemsierkunst en discotheek The Energy is ook deze editie van 'Ut get beginne!' weer helemaal gratis.

Terug naar overzicht