• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Ut Begint te kriebelen bie ut Boerenpaar

Ut Begint te kriebelen bie ut Boerenpaar

Delen
Je zal maar gevraagd worden als Boer, Boerin, getuige of familie voor de Boerenbrulluft in Buul.

Dan leef je nu in bijna dezelfde spannende en stiekeme sfeer als een toekomstig Prins/Prinses of Prinsenpaar, en dat moet behoorlijk kriebelen.
Want als je op de vraag of je mee wilt doen Ja hebt gezegd moet je verder je mond weer gaan houden.
De Boerenbrulluft van c.v. Buulder Buk zal dit carnavalsseizoen gehouden worden op 26 januari 2019.
Toch begint het voor de figuranten natuurlijk al veel eerder. De fotoshoot is er al geweest en er staat weer een heel team enthousiaste mensen te popelen om zich aan het Buulse volk voor te stellen. Maar dat blijft nog even een Boerengeheim. En die kunnen doorgaans hun mond heel goed dicht houden.
Gelukkig is er Ut Get Beginne op de Elfde van de Elfde. Ergens tijdens deze activiteit zal mede-organisator Gert Hegge de Boerenfamilie aan iedereen voorstellen. Toch licht de organisatie al een stukje van de bruidssluier op. Op bijgaande foto staan ze de Boer en Boerin 2019.
Helaas niet op het voordeligst gefotografeerd door de Meus. Maar misschien voor jou voldoende om een gok te wagen en kans te maken op een bak Budels.

Weet jij al wie hier poseren? Stuur dan email met jouw namen naar boerenbrulluft@buulderbuk.nl en wie weet deel je extra in de feestvreugde met een gewonnen bak bier.
Terug naar overzicht