Tribune bij optocht onzeker

Delen
Tribune bij de optocht in Buul onzeker.

Al vele jaren is het een vertrouwde aanblik op de Markt in Budel, de tribune voor de optochtkijkers op carnavalsdinsdag. Een initiatief dat vele jaren op bijzonder enthousiaste wijze werd gedragen en letter en figuurlijk op poten werd gezet door de “Vrienden van de Optocht”.

Vorig jaar werd er ondanks het stoppen van deze groep nog wel een vervolg gegeven aan dit inititiatief, maar voor 2018 is de tribune bij de optocht niet zeker. Voor de commissie Optochten van de Buulder Buk een onmogelijke opgave om dit zelf op te nemen. Wat niet wil zeggen dat men vanuit de Buulder Buk niet zou willen ondersteunen in de voortzetting van dit bijna onmisbare element tijdens carnaval in Budel.

Zeker voor onze optochtdeelnemers geeft het marktplein met een volle tribune een bijzonder gevoel en ook nog met de tribuneprijzen een welkome financiële ondersteuning. C.v. Buulder Buk is dan ook op zoek naar mensen of verenigingen die er de schouders onder willen zetten en de organisatie van de tribune voor de optocht op zich zouden willen nemen.

Voor meer informatie graag even contact opnemen met de voorzitter van de commissie optochten van de Buulder Buk Harrie Staals via optocht@BuulderBuk.nl of bel even 06 15273877.
Terug naar overzicht