• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Toppers en prijswinnaars op Prinsengalazitting

Toppers en prijswinnaars op Prinsengalazitting

Delen
Dat de bekendmaking van de nieuwe hoogheid van c.v. Buulder Buk dit jaar anders gaat dan andere jaren hebben de meesten inmiddels wel kunnen vernemen.
Kosten nog moeite heeft de organisatie van deze Prinsengalazitting gespaard om er een programma neer te zetten van topniveau.

Wat te denken van Silke van Niel. Bezoekers van de Buulse Proms zullen haar zeker nog kennen. Maar ook buiten de eigen dorpsgrens geniet Silke inmiddels grote bekendheid met haar unieke stemgeluid. Onlangs nog heeft zij de prijs voor ‘Beste vrouwelijke hoofdrol comedy’ gewonnen bij de Amateur Musical Awards.
Ze ontving de prijs voor haar rol als Prinses Fiona in de musical Shrek uit handen van niemand minder dan Paul de Leeuw.

Een andere prijswinnaar is tonprater Dirk van Kouwenberg. In zijn creatie als astronaut wist hij in 2017 beslag te leggen op de prestigieuze zilveren narrenkap. Als je deze prijs weet te bemachtigen dan hoor je echt wel bij de top van de Brabantse tonpraterswereld en dat mogen we dan ook niet missen op dit bijzondere gala op 14 december.

Naast deze prijswinnende toppers natuurlijk slagwerk van Buulse Bodem door de slagwerkgroep van E.M.M., cabaret door Applaus en een zeer bijzondere act van Arte Favola.

Wil je er nog bij zijn dan wordt het de hoogste tijd om die kaarten te gaan halen.
Zo lang er nog kaarten zijn kan dat bij van Hunsel en Govers of gemeenschapshuis De Borgh of in de webshop op www.buulderbuk.nl/webshop.

Na de bekendmaking van de 66e hoogheid zal het feestje nog wel even duren. DJ Frank Groenen verzorgt de After party die voor iedereen vrij toegankelijk is om te komen kijken wie dan wel die 66e hoogheid van de Buulder Buk mag zijn.
Je mag in carnavalsoutfit komen, maar dat hoeft niet. Ook galakleding is geen voorschrift.
Wel voorgeschreven is de zin in een topavond met een topfeest. Dat wil je niet missen!

Klik dus snel HIER om de kaarten te bestellen

Terug naar overzicht