• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Topartiesten maken Ut Get Beginne echt feestje

Topartiesten maken Ut Get Beginne echt feestje

Delen
Met “de Spikes” heeft de organisatie van Ut Get Beginne een stuk topentertainment weten te boeken. Ze staan bekend als de leukste coverband uit België. Hun eretitel: “dé onnozelste Feestband” gaan ze ook zeker in Budel weer waarmaken. Het Spikes-repertoire is zo breed dat het bijna onbegonnen werk is om te allemaal te noemen wat je kunt verwachten. Bezoekers van eerdere optredens beschreven het als “… een heel apart gevoel van binnen…” overgoten met een dikke saus leukigheid en gezelligheid. Alle ingrediënten dus die we nodig hebben voor Ut Get Beginne op de elfde van de elfde in Buul. Laten we zeker niet vergeten te vermelden dat “de Spikes” zelfs de koeler-dan-de-coolste-koelkast kids bedienen met talloze hedendaagse Dance-medleys. De Spikes hebben slechts één missie!: Elk publiek in de juiste muzikale stemming krijgen.” Ze beloven iedereen een heus “Oorgasme”. Voor de allerkleinsten gaan “de Spikes” het maken – onder de noemer “de SpiKIDS”. Een echte aanrader voor alle kleine bokken en geiten.
De Lawineboys, met Koen en Addy uit Budel staan in binnen- en buitenland garant voor een heuse lawine aan meezingers zoals: Joost, Isabel, De Bel, Leven, Lachen, Lol, Bertus, Dan gaan we zuipen, Marianne, Nog eentje dan, Big Mama en Gas d’r op. Waarschijnlijk zal Sex met die Kale ook zeker wel langs gaan komen. Uit een onderzoek onder DJ’s bleek dat de Lawineboys de meest gedraaide plaat hadden tijdens het carnaval van 2011, 2012 en 2013.
DJ Ganzz is een jeugdig DJ geboren en getogen in Budel. Op menig feestje en festival weet hij de stemming er al goed in te brengen. Zo wist hij vorig jaar van twee afterparty’s van de Buulse Zitingen een groot feest te maken.
DJ Jerome is al jaren een vast waarde op Ut Get beginne. Deze activiteit mag op zijn speellijst van ruim 200 optredens per jaar door heel Europa niet ontbreken.

Aan de artiesten zal het niet liggen, dus zorg dat je er bij bent als Ut Get Beginne de elfde van de elfde om 14:11 uur.
Terug naar overzicht