Terugblik Boerenbrulluft

Delen
Afgelopen zaterdag 3 februari was de grote dag voor het boerenbruidspaar 2018 van c.v. Buulder Buk, Boer Marc (van Vlierden) en Boerin Jessy (van Gestel-Ras). Zij werden in de onecht verbonden tijdens de Boerenbrulluft.

Er was veel volk op de been om Boer Marc te komen ophalen en hem te begeleiden naar zijn boerin. Onder het volk waren naast veel familie, vrienden en buurt ook de dorstlustige hoogheden van c.v. Buulder Buk; Prins Frank III en Jeugdprins Tim en Jeugdprinses Floor met de Raad van Elf en hun dames. Een bont gezelschap trok rond 18.00 uur naar het woonadres van de Boerin aan het Wolfswinkel waar er nog velen aansloten in de gezellige stoet met bestemming Partycentrum Proost.

Voor de voltrekking van het boerenhuwelijk was pastoor Boy Janssen ingeschakeld. Geassisteerd door zijn misdienaar Tom van Osch werd de boerenonecht van Boer Marc en Boerin Jessy gesloten. Er volgde een drukke receptie waarbij het gezellig druk was. De bakkers van Buul hadden gezorgd voor de vlaaien en de krentenmik die op een goei boerenbrulluft niet mogen ontbreken, evenals het roggebrood met de zult. Na de receptie volgde een geweldig feest dat duurde tot in de kleine uurtjes.
Terug naar overzicht