• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Speciale startersklasse in jeugdoptocht Budel

Speciale startersklasse in jeugdoptocht Budel

Delen
Nog een goede maand te gaan en dan barst het feest der feesten weer los.
Natuurlijk zijn er in de aanloop naar carnaval al tal van activiteiten. Toch zijn voor vele carnavalsvierders de optochten de jaarlijkse hoogtepunten. Het zijn de deelnemers aan deze carnavalsoptochten die hierbij wel het feest maken.
Bij de grote optocht zijn dat vaak mensen en groepen met vele jaren ervaring.
Met het opbouwen van die ervaring kan je niet vroeg genoeg beginnen. Deelname aan de jeugdoptocht is hierbij voor de jeugd natuurlijk een kans bij uitstek. Het lijkt er wel op dat de kwaliteit van de bouwsels die er meedoen met het jaar groter en mooier wordt. Daar zijn we enerzijds heel erg blij mee, maar natuurlijk moet er ook ruimte blijven voor de beginnende jonge carnavalist die wil meedoen aan de jeugdoptocht in Budel.

Hiervoor is er sinds 2016 speciaal de skeltercategorie in het leven geroepen.
Ga creatief aan de slag en bouw je eigen skelter of traptractor eventueel met aanhanger om tot jouw eigen carnavalswagen. Onder het motto “Simpel is goed genoeg” is het al mogelijk om met heel simpele middelen aan de slag te gaan.
We willen je hierbij ook een helpende hand bieden door het beschikbaar stellen van een emmer vol met bouwspullen. info via optocht@buulderbuk.nl Iedereen die al creatief aan de slag is gegaan en zich wil aanmelden voor de optocht dan kan dat doen via de website van c.v. Buulder Buk: http://www.buulderbuk.nl/inschrijven/
Terug naar overzicht