• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Seniorenzitting als aftrap Zittingen

Seniorenzitting als aftrap Zittingen

Delen
Voor er de komende weken honderden bokken en geiten, maar ook mensen van buiten Budel mogen komen genieten van de Budelse zittingen krijgen de senioren van Budel de kans om allereerste te genieten van de artiesten die de zittingen van Budel maken.

Aanstaande zondag (29-01-2017) om 13.30 uur is de aftrap met de Seniorenzitting.
Om 13.30 uur zal Hofkapel de Bloasbuk de Buulder Bukmars inzetten en zal suisse Martin Horst als eersten Prins Johan I en prinses Monique met compleet gevolg de zaal binnenbrengen.
Presentator Johan Kuipers zal als gastheer de optredens aan- en afkondigen. Optredens zullen verzorgt worden door dansgroep Dizzy die gaat verrassen met een spetterend dansoptreden. De Buulse Knoterbèhren brengen een ode aan de liefde en zullen de zaal laten meezingen tijdens hun optreden. Er is cabaret van amusementsgroep Tadaa die op de menukaart hebben staan: entertainment, cabaret en muzikalitiet van hoog niveau, op een bedje van humor, overgoten met een heerlijk Helmonds sausje.
Terug als vanouds op de Buulse zittingen de Buulse Blèèrköp met Buulse kost en unne hoeëp slappe ziëver.
Maar liefst vier keer zal de ton op het podium worden klaar gezet. Met het hoogst aantal jaren ervaring in de ton is Jo van Meijl de nestor van dit gezelschap. Hij zal ons gaan vertellen hoe het is om in aermoei op te gruien in ’n groeêt gezin.
Debutant op de Buulse Zittingen is tonprater Tom van Osch. Welk tiepetje, kom kijken en je kan er over meepraten.
Johan Gerlag kan zich volgens eigen zeggen nimmer oplaoien vur ’n paor konsumptiebonnen en wer unne medaille aon ’n vlaoidoeëstowke. Welke opvolger Johan gevonnen het kun je zelf komen bekijken tijdens de zittingen van Buul.
En dan tot besluit Buulse trots op tonpratersgebied Boy Jansen. Maar liefst vier keer op rij eindigde hij als derde bij het Brabants Kampioenschap Tonpraoten in Valkenswaard. Bij de galavoorstellingen van dit kampioenschap werd hier behalve een derde prijs ook nog eens de publieksprijs aan toegevoegd.

Voor de seniorenzitting is er geen voorverkoop.
Kaarten worden bij de entree aan de zaal verkocht voor de prijs van € 8,00 per kaart.
Zaal open vanaf 13.00 uur.
Vanwege de grote belangstelling die we jaarlijks voor deze middag mogen ondervinden, en het feit dat we ook zo veel mogelijk senioren de kans willen geven om deze middag bij te wonen is de minimum leeftijd voor bezoekers gesteld op 60 jaar.
Terug naar overzicht