Senioren Zitting

Delen
Senioren lovend over Buulse Zittingen

Lag het aan de stralende zon afgelopen zondag of de uitdagende berichtgeving vooraf? Of
was het nieuwsgierigheid hoe de Buulder Buk de Buulse Zittingen 2019 ging organiseren in
een gemeenschapshuis dat nog helemaal in de bouwsteigers staat?

Één ding was echter zeker. Er waren vele senioren naar De Borgh gekomen op zondag 3 februari om als eersten getuige te kunnen zijn van de Zittingen 2019. Door de verbouwing was het in sommige gevallen best nog wel een opgave om de hindernissen te nemen om binnen, en na afloop ook weer buiten, te komen, maar als je er eenmaal zat, dan zat je ook goed.

De commissie Zittingen had ervoor gezorgd dat er om 13.30 uur een programma begon dat zorgde voor vier uur vermaak en vertier. De aanwezige senioren wisten de inzet van de cabaretgroepen, tonpraters en muzikanten zeker te waarderen. Met lovende kritieken sloot men aan bij de bewaakte garderobe in de oude “Lexkezaal” om de jassen op te halen en weer op weg naar huis te gaan.

Mocht je nog geen kaarten hebben voor de Buulse Zittingen dan is er nog slechts kans om er bij te zijn aanstaande vrijdag 8 februari. Enkel voor deze avond zijn er nog meerdere plaatsen
beschikbaar. Deze kaarten zijn tijdens de openingstijden van De Borgh aldaar te koop. Ben je lid van c.v. Buulder Buk, vergeet dan de lidmaatschapskaart niet, want dan krijg je de kaarten tegen kortingstarief.

Je bent in elk geval verzekerd van een gezellige avond lachen en genieten. De volgende Buulse Zittingen staan nog op het programma; vrijdag 8 en zaterdag 9 februari en vrijdag 15 en zaterdag 16 februari. Er is bewaakte garderobe aanwezig en de zaal gaat telkens om 19.45
uur open.

En elke zitting wordt samen met Prins Tijn I, Prinses Astrid, de Raad van Elf en
alle bokken en geiten afgesloten met een kanjer van een afterparty in de grote zaal.

Meer weten? Kijk op onze Facebookpagina of in het Bokkenblaaike.
Terug naar overzicht