Senioren hebben primeur

Delen
Het is een goede gewoonte van c.v. Buulder Buk dat de senioren van Budel de eer hebben voor de primeur van de Buulse Zittingen.

Zondag 3 februari is het weer zo ver en iedere 60-plusser is van harte welkom.
Een kaartje voor deze seniorenmiddag kan men enkel op de dag zelf kopen bij de ingang van de zaal en de kost € 8,00 per entreekaart.
Zorg wel dat je er op tijd bij bent want vol is ook echt vol. De Borgh is open vanaf 12.30 uur en de zaal gaat open vanaf 13.00 uur.
De zitting begint om 13.30 uur stipt. En natuurlijk zijn Junt en Sjang niet de enige 60-plussers van Buul, dus zorg dat je erbij bent en op maandag kunt meepraten over de klets van onze tonpraters Tom van Osch, Klaas Bex, en Jeroen van Nunen.
Ook kun je dan zelf vertellen hoe leuk het cabaret van Pluche Toelie, Buulse Blèèrköp en Zoer en Brus overkwam in de zaal en hoe dansgroep Exchange er een echt sprookje van wist te maken op het podium. En vanzelfsprekend zingt iedereen ook zondagmiddag mee met de Knoterbèhren en deint mee op de tonen van de Blaosbuk.

Ben je nog geen 60-plus dan moet je erbij zijn op vrijdag 1 februari aanstaande want dan gaan de kaarten voor de Buulse Zittingen 2019 in de verkoop.
Terug naar overzicht