• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Senioren enthousiast over Zittingen

Senioren enthousiast over Zittingen

Delen
Na de eerste editie van de Buulse Zittingen 2018 op zondag 14 januari jongstleden mochten organisatie en deelnemers rekenen op vele zeer enthousiaste reacties van de grote schare bezoekers van de seniorenzitting.

Hoewel de zaal niet helemaal gevuld was, was de stemming opperbest. “De beste zittingen sinds jaren.” en “Wa zien ze goe dit joar.” waren zo maar enkele kreten die in de gangen klonken toen men de jassen opzocht om terug naar huis te gaan.

Dit is voor de commissie zittingen nogmaals een extra bevestiging dat ze een programma hebben staan dit jaar dat staat als een huis.
Met alle nieuwe elementen in de zittingen is het ook voor bezoekers van de komende vier avonden gegarandeerd een avond die je niet mag missen.

Voor alle avonden zijn nog kaarten beschikbaar die tijdens de openingstijden van Gemeenschapshuis aan de Dr. A. Mathijssenstraat gekocht kunnen worden.
Als je lid bent van c.v. Buulder Buk, vergeet dan je lidmaatschapskaart niet mee te nemen.

Je kunt de Buulse Zittingen 2018 nog meemaken op vrijdagen 19 en 26 en op zaterdagen 20 en 27 januari in De Borgh.

Na de Grande Finale die ook echt heel anders is dan mensen vanuit de voorgaande edities gewend zijn is het de komende vier edities Partytime.

In de grote zaal van de Buulse Zittingen zal er ruimte gemaakt worden voor het podium en zullen we natuurlijk inzetten met “Don’t take me home “ als motto van onze Prins Frank III om er vervolgens samen met hem en de rest van de bezoekers een feest van te maken tot in de kleine uurtjes.
De afterparty wordt verzorgt door DJ Ganz en het Full HD DJ Team.

Bij de seniorenzitting was ook de oudste nog levende Prins 1962 Bert I aanwezig om samen met Prins Frank III de zittingen vanuit Prinsenbak te kunnen bekijken.
Terug naar overzicht