Samen in De Borgh

Iedereen die ook maar iets heeft met carnaval in Buul wist het natuurlijk al vanaf de Prinsengalazitting of anders toch zeker wel na een bezoek aan de Buulse Zittingen; Multi Functioneel Centrum De Borgh is een aanwinst voor Budel waar we allemaal bijzonder trots op mogen zijn!

Afgelopen weekend was de feestelijke opening, maar als Buulder Buk hebben we bij de eerdergenoemde activiteiten al mogen ervaren wat de fantastische mogelijkheden zijn van de geheel vernieuwde Borgh.
Zowel artiesten als bezoekers waren allen super enthousiast.
De jarenlange band die er tussen De Borgh en Buulse Zittingen is kan hier zeker verder vorm gaan krijgen en geeft ook weer legio nieuwe mogelijkheden. Het spreekt daarom ook voor zich dat ook c.v. Buulder Buk aanwezig was bij de presentatie van de gebruikers op zondag 8 maart jongstleden.

Voor de organisatie van de podium gerelateerde activiteiten weet de Buulder Buk zich verzekert van een toplocatie die veel mogelijkheden biedt voor de toekomst.
Zo kan de jarenlange band die er al bestaat met de Buulder Buk verder worden uitgebouwd.
De relatie tussen Buulder Buk is zelfs van dien aard, dat ook door het jaar heen, en zeker ook bij de extra werkzaamheden rondom de verbouwing, leden van de commissie bouw actief zijn als vrijwilliger voor De Borgh. Kortom een opbouwende samenwerking waar carnavalsvierend Budel nog heel veel plezier van kan hebben.

Bouwen doet c.v. Buulder buk ondertussen ook. Zij zijn druk met de voorbereidingen van het Bokkenfèst in het kader van het 66-jarige jubileum op 2 en 3 mei a.s.
Niet in MFC De Borgh. Waar dan wel, wat en hoe, dat kun je te zijner tijd allemaal zien hier op de website of op de Facebookpagina.
Je kunt ook zorgen dat je er bij bent en het met eigen ogen gaan zien.


Terug naar overzicht
Opening MFC de Borgh