Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank heeft de naam van de actie "Samen Sterker" veranderd in "Rabobank Clubkas Campagne"
De procedure is hetzelfde gebleven.
Natuurlijk hopen we dat u uw stem aan c.v. Buulder Buk geeft zodat we de bijdrage kunnen spenderen om het carnaval in Budel voor U nog mooier kunnen maken.
Niet alleen kunt u stemmen op c.v. Buulder Buk maar ook op de organisatie die de bouwhallen voor de optochtdeelnemers heeft mogelijk gemaakt Stichting Bouwhallen Carnaval Cranendonck (SBCC). Of te wel, je kunt op jezelf stemmen aangezien de bouwhallen gebruikt worden door velen van jullie.
En ook als je geen gebruiker bent ken je vast wel iemand die meehelpt in de hallen aan het bouwen van al dat moois met carnaval.
Om de hal goed te kunnen onderhouden heeft ook de Stichting geld nodig. Vandaar ons verzoek om aan de Stichting Bouwhallen Carnaval Cranendonck (SBCC) (staan onder Soerendonk) te denken bij het stemmen op de Rabobank clubkas campagne.

De stempassen zijn op 8 mei bij de leden van de Rabobank bezorgd.
U kunt van dinsdag 8 mei tot en met woensdag 23 mei 2018 uw stem uitbrengen, via deze link,  op clubs die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Uw stem is dus geld waard!Terug naar overzicht
Rabobank Clubkas Campagne