• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Prinsenparen zijn klaar voor carnaval 2019

Prinsenparen zijn klaar voor carnaval 2019

Delen
Het was gelijk Hop Tjop, gas erop voor de kersverse Prinsenparen van c.v. Buulder Buk na de bekendmakingen op 14 en 15 december jongstleden.

Niet alleen voor de prinsenparen, maar zeker ook voor de leden van de Raad van Elf en alle andere bezorgers die op zondagochtend 16 december op pad gingen om huis aan huis de Bokkenblaaikes te bezorgen. Mocht u deze ondanks de grote inzet van deze vrijwilligers toch gemist hebben, of vanwege de Nee-Nee-sticker niet gehad hebben, dan kunt u er tijdens kantoortijden altijd eentje ophalen bij van Hunsel & Govers aan het Capucijnerplein.

Ook kan iedereen al zien waar de hoogheden van Budel wonen.
De jeugdclubs Budel hebben op de zaterdag al direct de “bokken” geplaatst bij Jeugdprins Niek en Jeugdprinses Yara, en op zondagmiddag stond de bouwploeg op de stoep bij Prins Tijn I en Prinses Astrid om de nieuwe “bok” te plaatsen.
Men kon rekenen op een gastvrij onthaal en de buurt kon het niet ontgaan deze zondag dat ze een prinsenpaar in de buurt hebben.

Niet gepland, maar wel verrassend was het bezoek aan Raadslid Johan Schenkels in het Sint Jansgasthuis te Weert. Een onfortuinlijk ongeval vlak voor het Prinsenbal schakelde hem al vroegtijdig uit. Maar zelfs vanuit zijn ziekenhuisbed volgde Johan alles wat er gebeurde.

Op 28 december waren beide prinsenparen natuurlijk ook aanwezig bij de carnavalsavond in de Gloaze Kooi. Zeker nu de opbrengst hiervan voor de Jeugdclubs Budel was, mochten we als Buulder Buk niet ontbreken.
Jeugdclubs gefeliciteerd met dit mooie resultaat en Gloaze Kooi wederom veel dank voor dit initiatief.

Zo zijn ze er nu na deze opwarmer helemaal klaar voor, de beide Prinsenparen.
Als het knallen van het vuurwerk voorbij is zullen zij het in Budel wederom laten knallen.

Ten eerste wensen zij mede namens de rest van c.v. Buulder Buk iedereen een heel fijn 2019 toe en hopen ze iedereen de hand te mogen schudden tijdens de receptie op zaterdag 12 januari aanstaande.
Iedereen is in elk geval al van harte uitgenodigd.
En daarna komen ze alle bokken en geiten graag tegen bij een van de vele activiteiten.
Terug naar overzicht