Prinsenpaar 2015-2016

Delen
Prins Martin I en Prinses Saskia voeren carnaval aan bij de Buulder Buk.

Prins Martin I en prinses Saskia zijn zaterdag 12 december in zaal De Bonte Os in Budel gepresenteerd als het 62e prinsenpaar van carnavalsvereniging Buulder Buk.
Prins Martin I, in het dagelijks leven Martin Horst, is in Budel geboren en getogen. Hij werkt als uitvaartverzorger bij Van der Stappen uitvaartverzorging. Ook zijn vrouw Saskia Horst-Adams heeft haar roots in Budel. Ze is werkzaam als verpleegkundige in het Sint Jans Gasthuis in Weert. Het echtpaar heeft drie kinderen, Neeltje, Annelie en Jori.

Zowel Martin als Saskia zijn geen onbekenden in het Budelse verenigingsleven. Beiden zijn lid van het Oranje Comité, Sint Nicolaas Comité en het Sint Jorisgilde, waar de kersverse carnavalsprinses op dit moment de regerend koning is.
Daarnaast is het echtpaar actief bij het Budelse accordeonorkest Nemaldo, Martin als speler en Saskia als bestuurslid.

Carnaval is dit paar niet onbekend, Martin heeft het carnaval vieren met de paplepel ingegeven gekregen in de Broekkant en is al jaren de suisse bij de zittingen in Buul, waar hij de artiesten naar en van het podium begeleidt . Saskia is bij de Malle Janne geweest en ook bij de Knuppels was zij actief.

Het kersverse prinsenpaar wordt tijdens hun regeerperiode bijgestaan door de nieuwe vorst van de Buulder Buk, Johan Schenkels en hun adjudanten Frank en Erwin.
Prins Martin I en prinses Saskia regeren onder hun leus: ‘Mej de vlag in de top, zetten willie hieël Buul op ziene kop!’.

Het Bokkenblaaike waarin u alles kunt lezen over Prins Martin I en Prinses Saskia en alle andere wetenswaardigheden over carnaval 2016 wordt huis aan huis bezorgd van 3 t/m 6 januari 2016.

Terug naar overzicht