• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Prinsengalazitting is show met meer dan alleen tam-tam

Prinsengalazitting is show met meer dan alleen tam-tam

Delen
Zoals in eerdere aankondigingen al uitgebreid werd toegelicht krijgt de bekendmaking van de 66e hoogheid of hoogheden van c.v. Buulder Buk dit jaar een bijzonder voorprogramma.

De organisatie, een samenwerking tussen commissie zittingen, commissie bals en de werkgroep die enkele activiteiten in het kader van het jubileum organiseren, brengt amusement van het hoogste niveau samen bij deze Prinsengalazitting.

Op het programma onder andere Applaus.
Zoals deze drie Helmondse twintigers zelf stellen: Apppaus staat voor fris, pikant en kleurrijk amusement van deze tijd! Met een scherpe analytische blik op de dagelijkse beslommeringen weten Rob, Jort en Werner op verassende, muzikale en humoristische wijze de spreekwoordelijke spijker op de kop te slaan.

Ook geslagen wordt er door de slagwerkgroep van EMM uit ons eigen Budel.
Een groep waar pit in zit en die opnieuw zullen laten zien en vooral ook horen dat slagwerk meer omvat dan het slaan met twee stokken op een trommel.
Zij zullen de zaal weer weten te verrassen met enkele bijzondere slagwerkacts.
Dat zij de kunst van het slagwerk beheersen als geen ander bewijst de inmiddels rijkelijk gevulde prijzenkast met daarin zelfs landelijke kampioenstitels.

Verder zal op deze avond op het podium verschijnen Silke van Niel, tonprater Dirk van Kouwenberg en Iris Feijen die haar act verzorgd onder de naam Arte Favola.

Een groot aantal kaarten is al verkocht, maar er is nog een kans om er bij te zijn.
Zo lang de voorraad strekt zijn kaarten nog verkrijgbaar bij van Hunsel en Govers, gemeenschapshuis De Borgh of in de webshop op www.buulderbuk.nl. als op het einde van de show de 66e hoogheid is gepresenteerd mag het feestje nog wel even duren.

DJ Frank Groenen verzorgt de After party die voor iedereen vrij toegankelijk is.
Je hoeft niet in gala te verschijnen op dit feestje.
Wel goed gemutst om er met elkaar een onvergetelijke avond van te maken.

Met de toegangskaart maak je bovendien ook kans om naar huis te gaan met één van de twee fraaie horloges die geschonken zijn door Verspaandonk Mode uit Budel.
Terug naar overzicht