Prinsengalazitting

Delen
Op 14 december van 2019 zal tijdens een eenmalige grandioze showavond de 66ste hoogheid van c.v. Buulder Buk worden bekend gemaakt.

Om deze bijzondere en feestelijke gelegenheid niet zomaar voorbij te laten gaan hebben we dit jaar ter ere van het 66ste jubileum een extra zitting ingelast.
Maar in tegenstelling wat er van de zittingen in Buul mag worden verwacht zal deze avond in het teken staan van show, zang (Silke van Niel), percussie (Slagwerkgroep EMM) en acrobatiek (Arte Favola).

Dit wordt natuurlijk aangevuld met een carnavaleske noot door Dirk Kouwenberg een tonprater die we nog kennen van zijn show als de Astronaut waarmee hij in 2017 de zilveren narrekap won tijdens het keiebijters kletstoernooi.
De groep Applaus zal tijdens deze avond van een stuk cabaret voorzien.

Dit alles in een showavond die vooral de opmaat moet zijn tot de bekendmaking van de jubileum hoogheid die dit jaar in Bokkenrijk voorop mag gaan tijdens carnaval.

Deze showavond en bekendmaking van de hoogheid zal plaats vinden in de nieuwe zaal van de Borgh en zal aanvangen om 20.11 uur.

De kaartverkoop gaat van start op 11-11 tijdens Ut get Beginne.
Daarna zijn de kaarten beschikbaar bij de Borgh, van Hunsel en Govers of via de Penningmeester van c.v. Buulder Buk
10,- euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de deur.
Terug naar overzicht