Prinsen doen mee aan oppepper

We weten het allemaal. Iedereen is in de ban en soms ook letterlijk en figuurlijk gebonden door de beperkingen die noodzakelijk zijn om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.
Dat heeft niet enkel gevolgen voor iedereen die er ook echt ziek van is geworden maar ontwricht ook geheel ons maatschappelijke leven.

Naast allerlei grotere evenementen zijn er ook de gewone dingen die niet meer kunnen. Even op bezoek bij pap of mam, opa en oma, een verjaardagsfeestje even lekker uitbundig vieren met familie en veel vrienden. Het zit er even niet in.

Maar als het dan om de verjaardag van de moeder van voormalig Buulder Bukprins Ed Hensen gaat, dan gaat dat niet gebeuren natuurlijk.
Zaterdag 11 april werd zijn moeder Mien 77 jaar.
Dus klonk er zaterdag luid muziek door de straat voor zorgcentrum Mariënburght in Budel.

Samen met de broers Wil en Guus en zus Angelique verrasten zij hun Moeke.
En de andere bewoners en buurtgenoten onder meer van "Os Thoes" konden vanzelfsprekend meegenieten met het feestje.
Vriend en huidige Prins Bart 1 was ook van de partij bij deze muzikale groet in deze Coronatijd en kreeg ze zelfs even "op de stuul" met zijn carnavalskraker 2020.
Zo was er even alleen maar vrolijkheid in de strijd om allemaal gezond te blijven.

Zowel Ed als Bart hebben al laten weten dat als de bewoners van en rond Mariënburght dit leuk vinden ze bereid zijn om met Moederdag terug te komen voor alle moeders in de buurt.
Dat beloofd dan nog een keer veel gezelligheid.


Terug naar overzicht
Fam. Hensen bij Mariƫburght