• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Loop je de Elfde van de elfde ook mee?

Loop je de Elfde van de elfde ook mee?

Delen
Ut Get Beginne. Het grote feest der feesten doet zijn aankondiging. Op de dag van Sint Maarten roeren in Buul de bokken en geiten de staarten want we starten met het nieuwe carnavalsseizoen.
De Buulder Buk is er helemaal klaar voor. Prins Tijn I en Prinses Astrid, Jeugdprins Niek en Jeugdprinses Yara kijken er naar uit dat er veel kleine bokken en geitjes verzamelen om 18.30 uur bij de hoofdingang van De Boogurt.
Daar zullen ze om 18.50 uur vertrekken voor een rondgang door het centrum van Budel met gekleurde lampionnen en allerlei lichtjes.
We nodigen iedereen uit om met hen mee te lopen of onderweg aan te sluiten.

De stoet gaat via de Willem de Zwijgerstraat, Nieuwstraat, Markt en Capucijnerplein naar het feestterrein. Natuurlijk wel met carnavalsmuziek die gespeeld wordt door Que Mas.
Dan zit de stemming er meteen goed in en kunnen ze om 19.11 uur precies het startschot doen voor een muzikaal spektakel met op het podium DJ Jerome en een optreden van Vieze Jack.

Voor wie het nog niet wist; de entree is helemaal gratis en voor niks. Dus dan moet je er bij zijn als de Buulder Buk begint aan het 66e seizoen. Een jubileum dus.

Tijdens Ut Get Beginne zullen er enkele primeurs zijn zoals de nieuwe vlag, het boerenbruidspaar, de badge en pins die verkocht gaan worden de kans om als eersten een kaartje te bemachtigen voor de Prinsengalazitting die op 14 december in de nieuwe Borgh zal gaan plaatsvinden.

Maar eerst knallen en carnavallen tijdens Ut Get Beginne op maandag 11 november. Het feestterrein ligt op het terrein van het Bravocollege dicht bij het centrum van Budel.

Via www.buulderbuk.nl en de Facebookpagina kun je ook na Ut Get Beginne zien hoe je aan je vlag, sjaal, pin, badge en vooral ook kaarten van de Prinsengalazitting kunt komen.
Terug naar overzicht