Loek Kuppens wint Bak Bier

Delen
Tijdens Ut Get Beginne op de elfde van de elfde werd door de commissie Boerenbrulluft van de Buulder Buk het boerenpaar 2019, Boer Tom en Boerin Nieke, voorgesteld aan het Buulse volk. Ieder jaar is het altijd weer spannend wie er uit de boerenpet tevoorschijn getoverd worden, en wie ze allemaal bij hebben als familie en getuigen.
Behalve het raden naar de Prins kon er dit jaar ook geraden worden voor het Boerenpaar. En er was flink geraden. Enkelen hadden het ook bij het rechte eind en wisten zowel wie Boer als Boerin zouden worden.
Uit de goede inzendingen werd een winnaar getrokken. Het bleek Loek Kuppens te zijn. Deze carnavalsvierder heeft echte carnavalsgenen in het bloed en kan die genen nu gezelschap gaan laten houden van een beetje alcohol. Hij was namelijk de winnaar van de door de commissie beschikbaar gestelde bak bier.
Op dinsdag 27 november 2018 werd deze netjes thuis bezorgd bij Loek. Of er na dit bezoek nog volle flesjes in de krat zaten laten we maar even open. Daar mag naar geraden worden.

Heb je 26 januari 2019 al in de agenda staan voor de Boerenbrulluft 2019?
Snel doen want dan kan er samen met Loek en Boer Tom en Boerin Nieke geproost worden op een gezellig feestje.
Terug naar overzicht