Kennismaking met boerin Nieke

Delen
Boerin Nieke van Boerenbrulluft Buul stelt zichzelf en haar achterban voor.

De Boerenbrulluft 2019 in Buul wordt dit jaar gehouden op zaterdag 26 januari.
Vorige week kon iedereen al nader kennismaken met boer Tom.

Nu is de beurt aan de boerenbruid: Nieke van Hunsel. Zij is al 28 jaar de dochter van Jan van Toon en Truus van Hunsel, en van Tonnie van Joep en Annie van de Burgt. In het dagelijkse leven woont ze samen met Joep van Cranenbroek. Tot voor kort kon je haar tegenkomen als fitnessinstructrice of als nagelstyliste en begeleidde ze kinderen met een beperking. Daar is ze mee gestopt om binnenkort een kledingzaak te kunnen openen in Den Bosch.

Hobby’s heeft ze ook meer dan zat: Jeugdclubs Budel, regisseur bij toneelclub Podium nummer zes in Gastel en ze vindt het ook leuk om af en toe wat kleding zelf te maken. Ze is lid van CV de Jeugdbuk die dit jaar het 22 jarig bestaan vieren.
Net als de boer is ze actief bij de Buulse Zittingen, waar ze dit jaar de overstap maakt van de ton naar een optreden met haar broer Joep in het cabaretduo Zoer en Brus.

De volgende mensen gaan de boerin bijstaan om er een geweldig feest van te maken. Getuigen Anouk van Mierlo en Mandy Lammers, beiden heel goede vriendinnen en ook allebei lid van CV de Jeugdbuk. Dus die houden wel van een feestje!

Vader van de bruid is Stef Bogers, goeie kameraad van haar Joep.
Moeder is Mirjam van Hunsel, het jongste zusje van pap van Hunsel. De boerin kan zich geen Jeugdclubs Budel herinneren zonder “os Mir”, want die is daar net als de boerin zelf ook leiding.

Een mooie club waarmee ook de boerin er helemaal klaar voor is om samen met de rest van Buul de Boerenbrulluft te vieren op 26 januari aanstaande. Kijk voor meer berichten en nieuwtjes ook op de Facebook pagina's van de Buulder Buk en de Boerenbrulluft.
Terug naar overzicht