• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Jubilarissen en afscheid bij de Buulse Zittingen

Jubilarissen en afscheid bij de Buulse Zittingen

Delen

Ze zitten er weer op de Buulse Zittingen.

Maar liefst vijf keer werd er voor en achter de schermen hard gewerkt om de bezoekers een leuke middag of avond te bezorgen.
De Commissie zittingen onder leiding van Prins Bart I mag ieder jaar een beroep doen op een grote schare van vrijwilligers en medewerkers.
Van opbouw en techniek tot en met de grime, catering en optredens op het podium. Aan alles wordt wel door iemand gedacht en alle schakels bij elkaar maken de Buulse Zittingen tot een feest waar je als Bok of Geit van Buul bij moet zijn geweest.
Sommige van die vrijwilligers of medewerkers stromen vers in en anderen doen het al wat langer of vinden het tijd worden om het stokje over te dragen.

Herman Govers is al heel erg lang, zo’n 40 jaar in totaal, een van deze drijvende krachten achter de Buulse Zittingen. Volgend jaar zal c.v. Buulder Buk het zonder Herman moeten doen.

Ook de drie Vosjes waren 22 jaar actief als artiesten tijdens de zittingen van Buul. Onder de naam de Buulse Blèrköp brachten ze vele liedjes en sketches op het toneel. De gebroeders Johan, Peter en René kregen een onderscheiding voor 22 jaar deelname aan de Buulse Zittingen.

Ook de Bloasbuk had een tweetal jubilarissen in haar geledingen. Zo is Marijn Derks 22 jaar actief bij de zittingen en Pierre Roost zelfs al 33 jaar. Ook zij werden gehuldigd door de voorzitter van c.v. Buulder buk.

Tot slot heeft suisse Martin Horst tijdens de laatste zittingen na zo’n 24 jaar de suissestok overgedragen aan zijn zoon Jori.

De commissie zittingen heeft het vizier al gericht op de zittingen 2021 en start alweer met de organisatie.

Zin om in de voetsporen te treden van de Vosjes en een cabaretbijdrage te leveren aan de Zittingen van Buul, of op een andere wijze actief te zijn bij deze jaarlijkse activiteit?
Meld je dan gerust aan of neem eens contact op via www.buulderbuk.nl.

Terug naar overzicht