Jubilarissen

Delen
Jubilea en emotioneel afscheid op Buulse Zittingen.

Tijdens de Buulse Zittingen waren er diverse jubilea te vieren. Daar werd tijdens de Zittingen dan ook aandacht aan gegeven.

Zo zaten er bij de Blaosbuk twee leden die al 22 jaar hun muzikale noot bijdragen aan de klank van de Hofkapel. De gebroeders Koen en Rob Meusen werden voor dit jubileum onderscheiden tijdens de zitting op zaterdag 20 januari.

Ook op de laatste zittingsavond waren er enkele jubilarissen.
Zo werd Jos Saes onderscheiden vanwege 11 jarig lidmaatschap van de Raad van Elf en was Harrie Staals 11 jaar lid van de Prinsengarde.

Jack Meijer was maar liefst 22 jaar deelnemer en artiest op de bühne van de Buulse zittingen en werd hiervoor in het zonnetje gezet.

Naast de jubilarissen was er ook een emotioneel afscheid. De Buulse Zittingen zullen het voortaan zonder de smakelijke Buulse verhalen van Hannes moeten doen. Nadat Johan Gerlag 29 jaar geleden voor de allereerste keer had deelgenomen klom hij gedurende 13 jaar in de huid van Hannes. De jaren dat hij in Friesland verbleef moesten we hem al eens een hele periode missen. Wellicht bied het woordje voorlopig nog eens de mogelijkheid voor een terugkeer van Johan Gerlag bij de Buulse zittingen. Het was een emotioneel afscheid van een gepassioneerd tonproater.
Terug naar overzicht