Jaarpin en badge 2021 gekozen

Delen

De keuze is gemaakt.
Er is uit de inzendingen die we ontvangen hebben bij c.v. Buulder Buk een keuze gemaakt voor de Jaarpin en badge 2021.

Bij gelegenheid van het 66-jarige jubileum kwamen er vorig jaar diverse gadgets en een nieuwe vlag uit van c.v. Buuulder Buk.
Bij de gadgets zat voor de eerste keer een zogeheten jaarpin of jaarbadge. Het is de bedoeling dat er jaarlijks een nieuw ontwerp komt die aan de carnavalsoutfit kan worden toegevoegd.

Met het kopen van deze pin of badge draag je niet enkel het Gevuul van Buul uit maar steun je ook nog eens c.v. Buulder Buk in de organisatie van carnaval in Buul.

Vorig jaar stond de jaarpin helemaal in het teken van het 66-jarig jubileum.
Dit jaar is er een kleine verwijzing naar de verdrietige tijd waarin we nu zitten. Met elkaar zullen we een traantje moeten wegpinken om datgene wat er allemaal niet kan dit jaar.
Maar een pin of badge aanschaffen om de verzameling compleet te houden kan natuurlijk prima. Tijdens de "Show van de Radio" bij Radio Horizon op zondag 13 december maakte voorzitter Jean-Pierre Bax live in de uitzending bij Erik-Jan de
Sterke bekend dat het winnende ontwerp van de nieuwe jaarpin gemaakt is door John Engelen.
Een eervolle vermelding voor ontwerpster Neeltje Horst die tweede werd.

De pins en badges zijn in bestelling en vanaf medio januari te koop in de webshop van c.v. Buulder Buk die je kunt vinden op de website www.buulderbuk.nl.

Ook opgenomen worden in de eregalerij van ontwerpers voor een jaarpin of jaarbadge van c.v. Buulder Buk. Laat je inspireren en stuur volgend jaar jouw ontwerp in. En wie weet kom je jouw ontwerp nog jarenlang tegen op de diverse carnavalsoutfits.

Terug naar overzicht