• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Het Bokkenblaaike komt weer in de bus.

Het Bokkenblaaike komt weer in de bus.

Delen
Het Bokkenblaaike komt weer in de bus.

Zaterdag 9 december werd tijdens een uniek Prinsenbal de nieuwe Prins van de Buulder Buk voor carnaval 2018 bekend gemaakt. Het is een goede traditie dat de volgende ochtend de heren en dames van de Raad van 11 en een aantal vrijwilligers op pad gaan om de Bokkenblaaikes huis aan huis te bezorgen in Budel. In principe worden ze in elke brievenbus bezorgd, tenzij er een Nee-Nee sticker geplakt is.

Indien er een Nee-Ja sticker is geplakt zal de bezorger er toch een Bokkenblaaike in de bus doen. Omdat men mogelijk niet in staat is om direct dezelfde dag de volledige wijk te bezorgen willen we de mensen de gelegenheid geven om tot uiterlijk woensdag het Bokkenblaaike te bezorgen.

Het Bokkenblaaike wordt ieder jaar met grote zorg samengesteld door carnavalsvereniging De Buulder Buk en geeft alle informatie over carnaval in Buul.

Iedereen die heeft meegewerkt om de uitgave mogelijk te maken verdient daarvoor een dikke merci.

Mocht je na woensdag geen Bokkenblaaike hebben ontvangen dan kun je er altijd tijdens kantoortijden een ophalen bij de balie van het kantoor van van Hunsel & Govers aan het Capucijnerplein.
Mocht dat niet lukken neem dan even contact op via info@buulderbuk.nl zodat we iets kunnen afstemmen. Meer informatie maar ook de digitale versie van het Bokkenblaaike is binnenkort te zien via www.buulderbuk.nl.
Terug naar overzicht