• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Heb jij al een kaartje voor 14 december?

Heb jij al een kaartje voor 14 december?

Delen
Als het antwoord op deze vraag nee is, zou dat snel moeten veranderen aldus de aankomende 66e hoogheid van c.v. Buulder Buk. Dat is in elk geval wel de eerste tip die we vanuit prinselijke kringen hebben mogen optekenen.

Het niet zo zeer zijn/haar/hun bekendmaking waar je dit kaartje voor nodig gaat hebben.
Nee dat kaartje is voor de geweldige goedverzorgde show die aan de bekendmaking van de 66e hoogheid vooraf zal gaan.
Geen Prinsenbal zoals we dat al jaren kennen maar een Prinsengalazitting in de nieuwe theaterzaal van De Borgh.
Het begint om 20.11 uur met spectaculaire optredens van Arte Favola, Slagwerkgroep EMM, Silke van Niel, cabaret van Applaus en tonprater Dirk Kouwenberg.

Voor dit showprogramma compleet met licht en geluidseffecten vraagt c.v. Buulder Buk de entree van 10 euro in de voorverkoop.
Aan de deur kunnen enkel nog kaarten gekocht worden als er nog kaarten over gaan zijn. Want op is op en vol is vol en velen gingen je al voor. Dus heb je bij Ut Get Beginne nog geen kaarten gekocht meld je dan bij van Hunsel en Govers of gemeenschapshuis De Borgh. Daar zijn nog kaarten verkrijgbaar tegen contante betaling.

Je kunt ook kaarten bestellen via http://www.buulderbuk.nl/prinsengala.
Je hoeft niet in galakleding te verschijnen om naar de Prinsengalazitting te mogen komen. Carnavalsaccenten zijn natuurlijk wel van harte welkom.
Na de bekendmaking van de 66e hoogheid zal het feestje nog wel even duren. DJ Frank Groenen verzorgt de Afterparty die voor iedereen vrij toegankelijk is om te komen kijken wie dan wel die 66e hoogheid van de Buulder Buk mag zijn.

We kregen overigens nog een tip van de aankomende hoogheid of hoogheden.
Wat we er mee moeten zal wel duidelijk worden op 14 december aanstaande.
Terug naar overzicht