Gouden Bok voor Harrie & Anny Staals

Het leek er even op dat deze bijzondere en hoogste onderscheiding die c.v. Buulder Buk kent er dit jaar niet uit zou gaan.

Ten hoogste één keer per jaar kan het bestuur deze onderscheiding toekennen aan een persoon of groep die hiervoor in aanmerking komt.
Het kan ook wel eens gebeuren dat de Gouden Bok er een jaar niet uit gaat en er geen toekenning plaats vindt.
Echter het bestuur van c.v. Buulder Buk zou het niet willen nalaten om in het jubileumjaar deze onderscheiding niet toe te kennen.

Al vele jaren is de Buulse optocht hét hoogtepunt van carnaval in Buul.
Vele mensen worden gedurende enkele uren op een fantastische wijze getrakteerd op een prachtige optocht met stuk voor stuk allemaal topcreaties. Van individueel tot grote wagen. Elke bijdrage mag er zijn.

Dat deze optocht kan trekken zoals deze trekt is al vele jaren mede te danken aan de onovertroffen inzet van niemand minder dan Harrie Staals.
Deze persoon heeft jarenlang als Schoemhapper een bijdrage geleverd met de bouw van grote wagens.
In 2006 zwaaide hij als Prins Harrie III samen met zijn Prinses Anny de scepter over het Bokkenriek.
Na die tijd is hij onafgebroken actief gebleven en een drijvende kracht achter de organisatie van de Buulse Optocht. Omdat hij dit niet alleen kan doen en hij altijd heeft kunnen rekenen op de onvoorwaardelijke steun van zijn Anny is de Gouden Bok 2020 toegekend aan Harrie en Annie Staals.
Tijdens de prijsuitreiking van de Grote Optocht in Partycentrum Proost werd hij met deze bijzondere eer verrast door voorzitter Jean-Pierre Bax van c.v. Buulder Buk.

Harrie & Anny hartelijk gefeliciteerd & wel verdiend.


Terug naar overzicht
Gouden Bok voor Harrie & Anny Staals