• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Gouden Bok voor bouwhallen Cranendonck

Gouden Bok voor bouwhallen Cranendonck

Delen
Het was een grote uitdaging. Zou het te regelen zijn om in Cranendonck één of meerdere bouwhallen te bouwen voor de carnavalsgroepen die van de ene winderige schuur naar het volgende lekkende afdak trokken? Dat was de grote vraag en uitdaging.

De Stichting Bouwhallen Carnaval Cranendonck heeft deze uitdaging opgepakt en is hier vol enthousiasme mee aan de slag gegaan.
Met inbreng vanuit alle Cranendonckse kernen is er hard aan getrokken en vooral ook gewerkt.

Diverse mensen van allerlei carnavalsverenigingen hebben zich gezamenlijk ingezet om tot realisatie van maar liefst twee bouwhallen te komen. Hier vinden nu diverse groepen en wagenbouwers een onderdak en kan er naar hartenlust gebouwd worden.
Naast de mensen uit de Stichting zijn er bij dit initiatief vele vrijwilligers, bestuurders, bedrijven en sponsoren betrokken.

Het bestuur van c,v, Buulder Buk wil dit initiatief en alle vrijwilligers die er bij betrokken zijn graag feliciteren maar zeker ook eren met de toekenning van de hoogste carnavalsonderscheiding die de Buulder Buk kan uitreiken, namelijk de Gouden Bok 2018.

De Gouden Bok werd op zaterdag 13 januari 2018 bij de officiële opening van de bouwhal in Budel door voorzitter Jean-Pierre Bax, en in het bijzijn van Prins Frank III overhandigd aan het bestuur van de Stichting Bouwhallen Carnaval Cranendonck.

Hartelijk gefeliciteerd.

Terug naar overzicht