• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Collecte helpt bij in stand houden optocht Budel?

Collecte helpt bij in stand houden optocht Budel?

Delen
Het organiseren van een optocht met de omvang zoals we die in Budel kennen is enkel en alleen maar mogelijk is als velen hieraan een bijdrage geven.
De deelnemers doen dat door het maken van prachtige creaties, bouwen van grote wagens en het brengen van veel spel en vermaak voor de toeschouwers.
C.v. Buulder Buk, en met name de commissie optochten, doet haar best om te zorgen dat alles goed georganiseerd en veilig kan verlopen.
Achter de schermen gebeurd heel veel om een prachtige optocht en enkele uurtjes plezier en vermaak te bieden aan de vele duizenden bezoekers die elk jaar op carnavalsdinsdag naar Budel komen. Voor velen toch het hoogtepunt van de carnaval.

C.v. Buulder Buk doet er via allerlei activiteiten alles aan om te zorgen dat de deelnemers aan de optochten voor hun inzet ook beloond kunnen worden met een mooie bijdrage uit prijzenpot. Een prijzenpot die naast een blijvende herinnering in de vorm van bekers, en eeuwige roem in de eregalerij van de Buulder Buk, ook bestaat uit een envelop met een financiële blijk van waardering.
Deze blijk van waardering is eigenlijk nooit voldoende om alle kosten te dekken die gemaakt worden om dergelijke mooie creaties op de weg te krijgen. Maar het moet de deelnemers wel helpen om een optocht van dit bijzonder hoge niveau te blijven maken.
Een deel van deze prijzenpot is afkomstig van het publiek dat naast de route staat. Op nummer 33 in de optocht komt ook dit jaar weer de collectebus voorbij. Aarzel dus niet om een bijdrage te doen in de collectezakjes die door de leden van Buulder Buk worden uitgestoken. Ook als je lekker warm vanachter het glas op een verdieping van boven ergens de optocht bekijkt is het fijn als u toch ook een bijdrage geeft aan de collectanten. Er zitten stelen aan de collectezakjes die worden uitgestoken.

Laat uw betrokkenheid met de optocht van Buul blijken en doe mee.
Als ieder bezoeker een biertje minder zou drinken en dit zou omzetten in een bijdrage voor de optocht dan hebben we al een gigantisch mooie opbrengst.
Deze opbrengsten uit de collecte komen in zijn geheel ten goede aan de optochtdeelnemers.

één euro geven doet de optocht verder leven

Uit naam van de optochtdeelnemers en c.v. Buulder Buk dank voor uw gift.
Terug naar overzicht