Cityriders zorgen voor veiligheid

Zoals onlangs al gesteld kan de 66-jarige Buulder Buk niet zonder samenwerking. Samenwerking maakt de club sterk en maakt activiteiten zoals de Optochten van Buul mogelijk zoals we die kennen.

Bij de beide optochten die tijdens carnaval door het Bokkenrijk trekken is veiligheid een belangrijk aspect. Zonder de borging van de veiligheid voor deelnemers en toeschouwers kan er simpelweg geen optocht trekken.
Het zijn al jarenlang de leden van MT.C. De Cityriders die dit voor c.v. Buulder Buk mee regelen. Als verkeersregelaars zijn ze al lang voor de optocht gaat opstellen en uiteindelijk trekken actief voor deze activiteit bezig.

In het belang van de veiligheid van deelnemers en toeschouwers moeten zij ook vaak de optocht op een afstandje zien passeren omdat zij overige verkeersdeelnemers op kundige wijze aansturen.
Naast de optochten trekken we als Buulder Buk ook op andere momenten als groep door de Buulse straten. Ook dan mogen we op hun ondersteuning rekenen bij de verkeersafwikkelingen bij activiteiten als Ut Get Beginne en de Boerenbrulluft.

M.T.C De Cityriders is een motortoerclub uit Budel die regelmatig een rit voor leden, maar ook voor passanten die gewoon gezellig mee willen rijden organiseert.

Elk eerste weekend van juli organiseren zij ook het Klimroostreffen aan de Poelderstraat in Budel. Helaas kan het Klimroostreffen dit jaar ook niet door gaan, maar het volgende treffen staat in 2021 al op de planning van vrijdag 2 juli t/m zondag 4 juli.
U mag dit gerust alvast in de agenda opnemen.

De rondrit voor mensen met een beperking van stichting "de Klimroos" uit Budel en andere deelnemers uit de omgeving op de zondag van het Klimroostreffen is een jaarlijks hoogtepunt. De Cityriders beschikken over een website: www.mtcdecityriders.nl waar je kunt aanmelden om ook zelf eens kennis met ze te maken of te zien wat zij verder allemaal doen.


Terug naar overzicht
Cityriders zorgen voor veiligheid