Carnaval vier je samen

Delen
Carnaval vier je met z’n allen en organiseren we samen.

Een waarheid als een koe, die ook opgaat voor een carnavalsvereniging als c.v. Buulder Buk. Om carnaval te maken tot het feest zoals we dit allemaal kennen in Buul zijn er vele handjes en hoofdjes nodig. Allemaal mensen die zich op velerlei gebied inzetten om activiteiten te organiseren en vorm te geven.

Om zo maar een greep te doen uit de vele taken en commissies: Optochten, Bals en recepties, Ut Get Beginne, Bouw, Zittingen en Jeugdbontemiddag met zowel de organisatie maar ook een bult aan vrijwilligers die als artiest of medewerker achter de schermen actief zijn. De website, Facebook en het Bokkenblaaike dat gevuld moet worden en huis aan huis bezorgd, Bestuur, Raad van Elf en nog een heleboel meer. En niet in de laatste en minste plaats de leden van de vereniging.
Alles met elkaar moet er voor zorgen dat carnaval een feest is voor en door alle bokken en geiten van Buul. Hierbij is aanvulling in diverse geledingen erg belangrijk.

Heb je ooit al eens gedacht om mee te helpen aan carnaval in Buul?
Meld je dan aan via
info@buulderbuk.nl.

Geef aan waar je belangstelling naar uit gaat en we nemen contact met je op. Je kunt via de website ook gemakkelijk rechtstreeks contact maken met een van de bestuursleden die een commissie aanstuurt. En het spreekt voor zich dat je de bestuursleden ook mag aanspreken en kunt informeren naar de mogelijkheden die er zijn om actief bij te dragen. Er is gedurende het seizoen ook veel gelegenheid om een tijdje vrijblijvend mee te kijken en mee te lopen om te proeven en te ervaren waar je belangstelling het meest naar uit gaat.

Nog geen lid van de Buulder Buk? Ook dat kun je gaan veranderen door je aan te melden. Want ieder lidmaatschap helpt ons om het feest in Budel te blijven organiseren. Lees er meer over op www.buulderbuk.nl.
Terug naar overzicht