• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Carnaval 2018 Topfeest voor Buulder Buk

Carnaval 2018 Topfeest voor Buulder Buk

Delen
Het is inmiddels alweer meer dan een week geleden dat carnaval 2018 werd afgesloten in Budel met de traditionele verbranding van de Bok. Daarmee kwam een einde aan een seizoen waarop cv Buulder Buk kan terugkijken als een groot Topfeest.

Met een geweldige aftrap tijdens Ut Get Beginne op de elfde van de elfde nog met Prins Johan I en Prinses Monique.
Vanaf het Prinsenbal in december was het volle bak gas met Prins Frank III, Jeugdprins Tim en Jeugdprinses Floor. Samen met de adjudanten Jeroen en Johan de Raad van Elf met de Dames en vele mensen voor en achter de schermen is er hard gewerkt om er voor iedereen in Budel een mooi feest van te maken.
Namens de Buulder Buk dan ook een dankjewel aan iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan het welslagen van carnaval 2017-2018.
Of het nu was voor Ut Get Beginne, Prinsenbal, Buulse Zittingen, Boerenbrulluft, Optocht en tribune of wat dan ook. Iedereen een dikke Merci.

Achter de schermen wordt al weer hard gewerkt aan carnaval 2019.
De voorbereidingen beginnen eigenlijk al direct weer na de carnaval.
Mocht je hierin een bijdrage willen leveren dan ben je bij cv Buulder Buk van harte uitgenodigd. Meld je aan via de website of neem contact op met een van de bestuursleden. Vers bokken- en geitenbloed in alle geledingen is altijd welkom natuurlijk.

Nog even nagenieten van carnaval 2017-2018?
Dat kan via de diverse links die te vinden zijn op deze website of via de Facebookpagina van de Buulder Buk.


Foto: Bart Lijten
Terug naar overzicht