• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Carnaval 2017 in Bokkenriek Buul

Carnaval 2017 in Bokkenriek Buul

Delen
De carnavalsdagen staan bol van de activiteiten, en zo ook voor de Bokken en Geiten van c.v. Buulder Buk.
Vanaf de Sleuteloverdracht op donderdag in Budel-Dorplein tot aswoensdag staan de nodige activiteiten op de agenda van Prins Johan I, Prinses Monique en Jeugdprins Sem, Jeugdprinse Isa en hun gevolg.

Op vrijdag zullen zij voorop gaan in de polonaise als zij de Budelse Basisscholen bezoeken tijdens de viering van carnaval. Dat zullen ze ook doen bij Bravo waarna om 17.00 de drie uurkes vuraf in de residentie het startsein zal zijn voor vijf dagen feest in Buul.

Zaterdag kan men aanschuiven voor het Carnavalsontbijt in De Bonte Os. Verder staat de zaterdag in het teken van de Jeugdoptocht.

Zondag is het om 11.00 uur tijd voor het Frühsjoppen met Hofkapel de Bloasbuk in De Bellevue.

Op dinsdag zal de hele dag in het teken staan van de grote optocht.
En dan wordt het onvermijdelijk 24.00 uur. Dan is carnaval 2017 voorbij en gaat de fik erin tijdens de Bokverbranding bij de residentie. Iedereen is hierbij van harte welkom om samen met de twee prinsenparen, De Buulder Buk carnaval 2017 op passende wijze af te sluiten.

Meer informatie over alle activiteiten van c.v. Buulder Buk na te kijken in het Bokkenblaaike, via de website www.buulderbuk.nl of de facebookpagina van de Buulder Buk.
Terug naar overzicht